سخنگوی سپاه: ۲۰۰ نظامی آمریکا تلف شدند/ بلای بزرگی بر سر اسرائیل می‌آوریم فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکا طی ۱۵ روز نبرد  منتشر شد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی منتفی شد؟ / پرداخت مستقیم حقوق نیروهای شرکتی کلید خورد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | پرداخت مستقیم حقوق توسط دولت پذیرفته شد سپاه: ۳ سوله در پایگاه العدیری و برج مراقبت ناوگان پنجم دریایی آمریکا به آتش کشیده شد بقائی: سازمان شانگهای، مانعِ یکجانبه‌گرایی ستیزه‌جویانه است زاغه بزرگ مهمات آمریکا در پایگاه علی السالم کویت منهدم شد خاتمی: تشییع رهبر شهید انقلاب رزمایش جهان اسلام بود قالیباف: همکاری‌ ایران و عراق برای ثبات منطقه بسیار مؤثر است حمله پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در قطر و کویت لاریجانی: با تمام توان در برابر باج‌خواهی آمریکا ایستادگی می‌کنیم یک فروند موشک کروز دشمن در آسمان کهنوج رهگیری و منهدم شد پایگاه‌های آمریکا در بحرین و اردن هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت کنایه قالیباف بعد از نفت صددلاری: خودشان را با نفت سه رقمی تنبیه کردند مخبر: نیروهای مسلح ما سطح بازی را یک پله بالاتر از دشمن تعریف می‌کنند

پای مجلس به مسئله اختلال در سامانه‌های بانکی باز شد + جزئیات

مجلس علیرضا سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس گفت: مجلس موضوع اختلال در سامانه برخی از بانک‌ها را از طریق کمیسیون‌های صنایع و معادن و اقتصادی پیگیری خواهد کرد و دستگاه‌های مسئول باید در این زمینه به مجلس پاسخ دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۵ - 2026 June 29
کد خبر: ۳۱۲۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس، در واکنش به اختلال ایجادشده در سامانه‌های تعدادی از بانک‌ها، گفت: باید مشخص شود آیا در این زمینه پدافند غیرعامل، وزارت ارتباطات، بانک مرکزی یا بخش‌های فنی بانک‌ها کوتاهی کرده‌اند یا خیر.

 وی با یادآوری اختلال در بانک سپه در جنگ ۱۲ روزه، گفت: بعد از جنگ ۱۲ روزه که بانک سپه هک شد، انتظار نمی‌رفت که مجددا با این موضوع مواجه شویم؛ پس آقایان در این مدت چه کاری انجام داده‌اند؟

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با طرح چند پرسش افزود: وزارت ارتباطات، پدافند غیرعامل و بانک مرکزی باید پاسخ دهند برای مقابله با چنین تهدید‌هایی چه تمهیدات، زیرساخت‌های پشتیبان و اقدامات ایمن‌سازی پیش‌بینی کرده بودند، چرا که در حال حاضر زندگی مردم دچار اختلال شده است.

سلیمی ادامه داد: مجلس موضوع اختلال در سامانه‌های برخی از بانک‌ها را از طریق کمیسیون‌های صنایع و معادن و اقتصادی پیگیری خواهد کرد و دستگاه‌های مسئول باید در این زمینه به مجلس پاسخ دهند.

وی تاکید کرد: قرار نیست دود کوتاهی آقایان به چشم مردم برود و بعد هم گفته شود که دشمن هک کرده است؛ باید مشخص شود تجربیات گذشته و سیستم‌های پشتیبان چه کارکردی داشته‌اند و چرا شرایط ایمن به‌درستی ایجاد نشده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار